.
Nieuws afbeelding

Flexwrapp is dé app voor flexwerkers!Flexwrapp is dé app voor flexwerkers!

Nooit meer werken met urenbriefjes, vanaf nu kun je al je uren gemakkelijk bijhouden en direct declareren in Flexwrapp. Zo hoef jij alleen maar aan je werk te denken.

Ben jij al gestart met Flexwrapp? Nooit meer werken met urenbriefjes, alle uren hou je gemakkelijk bij en kun je direct declareren. 

Nu je op het punt staat om te starten met Flexwrapp, mis je misschien nog één belangrijke stap… de koppeling met eMVeflex ! Hoe doe je dat? Koppel jouw uitzendbureau in 3 gemakkelijke stappen en start met Flexwrapp.

Koppelen via de app
1. Download Flexwrapp op je telefoon
Om gebruik te kunnen maken van de app, moet je deze downloaden op je telefoon. Dit kan via de app store (Apple) of via de Google Play store (Android).

http://www.appstore.com/flexwrapp

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flexwrapp.app

2. Maak een account aan
Wanneer je de app hebt gedownload kun je je direct registreren. Kies in de app voor ‘Registreren’ en vul hier alle benodigde velden in. Gebruik bij de registratie het e-mailadres dat ook bekend is bij het uitzendbureau. Wanneer je een account hebt aangemaakt en je logt in, is het gedeelte ‘banen’ nog leeg. Om hier banen in te zetten moet je eerst een uitnodiging van het uitzendbureau ontvangen (zie stap 3).

3. Uitnodiging van het uitzendbureau
Je ontvangt van het uitzendbureau een e-mail met de uitnodiging om Flexwrapp te gebruiken. Na ontvangst en acceptatie van deze uitnodiging wordt er een koppeling tussen Easyflex en Flexwrapp vastgelegd. Wanneer je op de link klikt, kom je op het Flexwrapp portaal. Kies voor ‘Inloggen’ en gebruik de inloggegevens welke je tijdens het registratieproces hebt vastgelegd.

Koppelen via het Flexwrapp portaal
1. Ga naar het Flexwrapp portaal
Ga naar www.flexwrapp.com. Klik op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘Registreren’.

Klaar! Er is nu een koppeling gemaakt met tussen eMVeflex jouw en Flexwrapp.

Terug naar het overzicht